Store motocross-sponsorer

Der findes rigtig mange motocross-sponsorer derude, og det er både i ind- og udland, at der er store virksomheder, som sponserer denne glimrende sport. Måske ved du ikke engang, hvad en sponsor er, og måske er det noget, du allerede kender til og har stiftet bekendtskab med.

En sponsor er en virksomhed, en organisation eller andet, som yder kapital til eksempelvis en sportsklub, hvor den så til gengæld får reklameplads. På denne måde kan virksomheden få sit navn frem via den sportsklub eller det sportshold, som den sponserer, og sådan er det også i motocross. Det koster rigtig mange penge at have en klub kørende eller at have gode motocrosskørere, og derfor er det nødvendigt at have sponsorer, som kan spæde til med noget økonomi, så der er råd til det, der skal være råd til. Her er det så heldigt, at flere store virksomheder har besluttet sig at sponsere motocross, fordi de tror på den sport, men selvfølgelig også fordi de interesserer sig for den. I mange tilfælde ses det, at virksomheder får rigtig meget ud af den reklameplads, de får på denne måde, og det vil uden tvivl komme dem til gode, da folk vil begynde at interessere sig for, hvem de er.

I Danmark er motocross endnu ikke en stor sport, men man ved jo ikke, hvad det kan drives til en dag, og derfor må vi jo nok erkende, at der ikke er helt så mange store virksomheder, som sponserer sporten. For at få flere til at opdage Unibets store udbud på hestevæddeløb, er de begyndt at sponsere mindre events over hele Danmark

det er jo et rigtigt spændende initiativ, som vi kun kan vente og se på, hvad vil føre med sig og hvad, det vil gøre for sporten. For noget vil det uden tvivl kunne gøre.

Anderledes ser det ud i udlandet i de lande, hvor sporten har langt mere popularitet, end den har i vores lille land. Scott er en sponsor, der er værd at nævne, for dette firma har i udlandet puttet mange penge i motocross og har været med til at sponsere events og på denne måde sikret, at de kom op at stå. Scott fremstiller blandt andet cykler, og det er et meget velkendt mærke, som også er kendt herhjemme og særligt fra cykelsporten. Det er et firma, der har høj omsætning, og som er populære inden for deres felt, og de ved også, hvordan man tjener penge.

Når et firma beslutter sig for, at de vil sponsere motocross, så gør det også det, at der opstår muligheder for dem, der modtager sponsorkronerne, som de ellers ikke ville have, og det er jo noget, alle nyder godt af. Både dem, som arrangerer løbene, men også dem, der deltager, for uden disse sponsorer, ville det hele ikke kunne komme op at stå. Der er også mange motocrosskørere, som har deres egne sponsorer, og det er gennem dem, de får den betaling, de skal have, og det er noget, de alle er taknemmelige for, og som de nyder stor glæde af. For uden alle disse sponsorer kunne de ikke lave det, de holder allermest af.

Det er rigtig spændende, hvordan fremtiden ser ud, og hvilke sponsorer der vil komme til på det danske marked, og lige nu tegner der sig noget, der er meget lyst.